За Нас

Ние предоставяме висококачествено кафе на фирми от всякакъв размер. С над 10 години опит в индустрията, нашият екип се ангажира да предоставя изключителни услуги и продукти на нашите клиенти.

Нашата мисия е да гарантираме, че всяка сервирана чаша кафе е свежа, вкусна и отговаря на уникалните нужди на всеки наш клиент. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да разберем техните предпочитания и да адаптираме услугите си към техните изисквания.

Нашата селекция от кафе включва широка гама от смеси, от смели и богати до гладки и кремообразни. Ние също така предлагаме разнообразие от опции за оборудване, включително най-съвременни кафе машини, за да гарантираме, че вашето кафе винаги е приготвено до съвършенство.

Ние в Coffeinservice.com се гордеем с нашия ангажимент към устойчивост и отговорност към околната среда. Ние доставяме нашите кафеени зърна от етични и устойчиви доставчици и се грижим да изхвърляме отпадъците си по екологичен начин.

Независимо дали сте малък бизнес или голяма корпорация, ние сме посветени да ви помогнем да създадете перфектното кафе изживяване за вашите служители и клиенти. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги и как можем да ви помогнем да подобрите играта си с кафе.

Свържете се с нас за изключително кафе

В Coffee In Service ние сме страстни за предоставянето на най-доброто кафе изживяване на нашите клиенти. Независимо дали търсите услуга за кафе в офиса, вендинг машини или кетъринг за събития, ние ви предлагаме богат избор от качествено кафе, чай и закуски. Нашият екип от кафе експерти е посветен на предоставянето на персонализирано обслужване и поддръжка, за да гарантира вашето удовлетворение.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите продукти и услуги, да поискате оферта или да насрочите консултация. Можете да се свържете с нас по телефон, имейл или като попълните формата за контакт по-долу. Нашите любезни представители за обслужване на клиенти са на разположение, за да отговорят на вашите въпроси и да ви помогнат да намерите правилното решение за кафе за вашите нужди.

Заповядайте в нашия физически обект където може да разгледате подробно и да получите професионална консултация

Офис КафеУвеличете производителността и морала

Знаете ли, че предоставянето на свежо и вкусно кафе на вашите служители може да има положително въздействие върху тяхното представяне и удовлетворение от работата? С нашата офис кафе услуга можете да поддържате екипа си зареден и фокусиран през целия ден. Ние предлагаме набор от опции за приготвяне на бира, от капсули за една порция до системи за изливане, които отговарят на всеки размер и бюджет на офиса. Освен това ние ще се погрижим за всичко – от монтажа до поддръжката, така че да можете да се насладите на безпроблемно обслужване на кафе.

Кетъринг за събития: Впечатлете гостите си с качествено кафе

Независимо дали планирате корпоративно събитие, сватба или парти, кафето е съществена част от всяко кетъринг меню. В Coffee In Service сме специализирани в предоставянето на изключителни кафе кетъринг услуги, които ще впечатлят вашите гости. От бариста станции до колички за еспресо, ние ще създадем персонализирано кафе изживяване, което отговаря на темата и стила на вашето събитие.

Вижте ни на картата!

Свържете се с нас днес!

Готови ли сте да изпитате разликата в сервизното кафе? Свържете се с нас днес, за да започнете! Нашият екип е посветен на това да направи вашето изживяване при сервирането на кафе безпроблемно и приятно. Очакваме скоро да ви чуем!

Адрес

ul. 692-ra“ 7, 1618 kv. Ovcha kupel, Sofia, Sofia, Bulgaria

Работно време

09:00 AM – 18.00 PM
Понеделник – Петък

Свържете се

Телефон: +359 88 273 6417
Поща: zdravkomilchev@coffeeinservice.com

Shopping Cart
Scroll to Top