Ремонт на кафемашини

Нашата гаранция към Вас!

В Coffeinservice.com разбираме колко е важно да имате напълно работеща кафе машина. Ето защо ние предлагаме експертни услуги за ремонт на всички видове кафе машини. Нашият екип от опитни техници е обучен да диагностицира и ремонтира широк спектър от проблеми, като гарантира, че вашата кафемашина е отново готова и работи за нула време.

Ние предлагаме ремонтни услуги както за търговски, така и за битови кафемашини, включително машини за една порция, капкови машини и машини за еспресо. Нашият екип използва само най-висококачествени части и оборудване, за да гарантира, че вашата машина е ремонтирана по най-висок стандарт.

Ние разбираме, че счупената кафе машина може да бъде голямо неудобство както за бизнеса, така и за отделните лица. Ето защо ние предлагаме бърза и надеждна ремонтна услуга, която има за цел да накара вашата машина да работи възможно най-бързо.

В допълнение към нашите ремонтни услуги, ние предлагаме и услуги по поддръжка, за да предотвратим бъдещи проблеми с вашата кафе машина. Редовната поддръжка може да помогне за удължаване на живота на вашата машина и да гарантира, че тя винаги функционира по най-добрия начин.

В Coffeinservice.com ние се ангажираме да предоставяме изключително обслужване на клиенти и експертни ремонтни услуги. Свържете се с нас днес, за да насрочите час за ремонт или поддръжка и ни позволете да ви помогнем да извлечете максимума от вашата кафе машина.

Свържете се!

Адрес

ul. 692-ra“ 7, 1618 kv. Ovcha kupel, Sofia, Sofia, Bulgaria

Работно време

09:00 AM – 18.00 PM
Понеделник – Петък

Свържете се

Телефон: +359 88 273 6417
Поща: zdravkomilchev@coffeeinservice.com

Shopping Cart
Scroll to Top