Контакт

Добре дошли в Coffee in Service, вашата универсална дестинация за всички ваши нужди от кафе услуги! Ако имате някакви въпроси, коментари или предложения, ще се радваме да чуем от вас. Моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез формата по-долу или по телефона или имейл.

Ние в Coffee in Service се гордеем с предлагането на изключително обслужване на клиентите и висококачествени кафе продукти. Независимо дали сте собственик на малък бизнес, който търси услуга за кафе за вашите служители, или голяма корпорация, която търси решение за кафе за вашия офис, ние имаме експертния опит и ресурси, за да ви предоставим персонализирано решение, което отговаря на вашите уникални нужди.

Нашият екип от кафе експерти е винаги на разположение, за да отговори на всички въпроси, които може да имате относно нашите продукти или услуги. От избора на перфектната смес кафе до създаването на персонализиран план за обслужване, ние сме тук, за да ви помогнем на всяка стъпка от пътя.

Свържете се с нас днес и усетете разликата с кафето в сервиз! Очакваме с нетърпение да чуем вашето мнение и да ви помогнем да намерите идеалното решение за кафе за вашия бизнес.

Свържете се с нас днес!

Готови ли сте да изпитате разликата в сервизното кафе? Свържете се с нас днес, за да започнете! Нашият екип е посветен на това да направи вашето изживяване при сервирането на кафе безпроблемно и приятно. Очакваме скоро да ви чуем!

Адрес

ul. 692-ra“ 7, 1618 kv. Ovcha kupel, Sofia, Sofia, Bulgaria

Работно време

09:00 AM – 18.00 PM
Понеделник – Петък

Свържете се

Телефон: +359 88 273 6417
Поща: zdravkomilchev@coffeeinservice.com

Заповядайте на нашия физически обект!

Вижте ни на картата!

Shopping Cart
Scroll to Top