Ремонт и поддръжка на кафемашини

Разбираме, че всеки бизнес има различни изисквания, когато става въпрос за кафе. Ето защо ние предлагаме разнообразие от персонализирани кафе услуги, които могат да бъдат пригодени към вашите специфични нужди.

Нашите кафе услуги включват поддръжка и ремонт. Ние предлагаме най-съвременни кафе машини, които са проектирани да произвеждат перфектната чаша кафе всеки път. Нашите машини са лесни за използване и се предлагат с различни персонализирани настройки, за да гарантират, че вашето кафе винаги е приготвено до съвършенство.

В допълнение към нашите услуги за оборудване, ние предлагаме и услуги за доставка и доставка на кафе. Нашата селекция от кафе включва широка гама от смеси и вкусове, които да задоволят всеки вкус. Предлагаме и селекция от чайове и други топли напитки за тези, които предпочитат нещо различно от кафе.

Ние в Coffeinservice.com се гордеем с нашия ангажимент към устойчивост и отговорност към околната среда. Ето защо ние работим с етични и устойчиви доставчици, за да гарантираме, че нашите кафеени зърна се добиват отговорно. Освен това се грижим да изхвърляме отпадъците си по екологичен начин.

Независимо дали сте малък бизнес или голяма корпорация, ние сме посветени да ви предоставим изключителни кафе услуги, които отговарят на вашите уникални нужди. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги и как можем да ви помогнем да подобрите играта си с кафе.

Ремонт и поддръжка

Направете запитване

Адрес

ul. 692-ra“ 7, 1618 kv. Ovcha kupel, Sofia, Sofia, Bulgaria

Работно време

09:00 AM – 18.00 PM
Понеделник – Петък

Свържете се

Телефон: +359 88 273 6417
Поща: zdravkomilchev@coffeinservice.com

Shopping Cart
Scroll to Top